гр.Варна, ул. „Кап. Райчо Николов“ № 103, ет.1

На 08.04. 2022г. от 18.00ч. в залата на читалището се проведе своеобразен празник на изкуствата съчетал в себе си докосващата душата поезията на търновската поетеса Йорданка Кушева, впечатляващите визуални творения на младият, талантлив художник Преслав Кушев, и необятните класически музикални изпълнения на Жанета Бенун/пиано, Вера Железова /мецосопран/ и Надежда Радкова /сопран/.

Залата на читалището се оказа малка за да побере всички „жадни за изкуство“ членове, приятели и гости. Ние като организатори сме безкрайно благодарни и щастливи, че културният живот в района се възражда след тежките дни на социална изолация породена от Ковид псндемията.Благодарим за позитивният, споделеният, космически сблъсък между талант и изкуство!

Заредени и очакващи нови вдъхновяващи творци, ние екипът на НЧ „Искра – 1924“ сме горди от качеството на проведеното събитие, което бе на професионално ниво! Тези от Вас , които не успяха да присъсъвст на събитието до 23.05. 2022 г. са добре дошли в сградата на читалището с адрес ул. Капитан Райчо Николов 103 за да се насладят на изложбата с миниатюри на младият талант Преслав Кушев! ОЧАКВАМЕ ВИ! ❤️❤️❤️